Een knap merrieveulen voor Roos

Een knap merrieveulen voor Roos

Dit jaar besloot Starwin’s Roos er niet weer een volledig hengstjaar van te maken. Op 4 mei beviel zij van een prachtig, sterk merrieveulen van Westerhuis Mercury. Dit merrieveulen heeft de naam Rooskamps Rhapsody gekregen en is de volle zus van Rooskamps Rock You.

Waar het voor Morena haar eerste veulen was, is Roos al een ervaring moeder en is Rhapsody haar vijfde veulen. Een merrieveulen dat we aan zullen houden om hopelijk in haar moeders voetsporen te treden als fokmerrie.

Dit jaar wordt Roos niet gedekt en zal ze weer onder het zadel gereden gaan worden.
Wel zijn de eerste merries inmiddels alweer drachtig gescand voor 2023, echter nog niet allemaal. Dus hier volgt snel meer nieuws over. Voor nu is de jaargang 2022 compleet!

Comments are closed.