Starwin’s Roos

Starwin’s Roos

IMG_4535Starwin’s Roos (De Goede Ree Now Or Never x Bjirmen’s Wytse)
Geboren: 03-05-2010
Stokmaat: 1.44m
Fokker: Fam. Hilbrands, Drouwen

Keuringsresultaten:
06-08-2016: 1A – regionale keuring Tolbert

Roos is een dochter van de prachtige De Goede Ree Now Or Never (v. Highmead Duty Free), die tegenwoordig als ruin in de dressuursport loopt, net als veel van zijn nakomelingen. Ondanks dat algemeen dagkampioen Heitrak’s Marvin tot nog toe zijn enige goedgekeurde zoon is, heeft De Goede Ree Now Or Never meerdere hengstenmoeders gegeven en dochters die het ster- en keurpredikaat behaalden.
De moeder van Roos is Starwin’s Jolijn (v. Bjirmen’s Wytse) uit Beukenhof’s Anita (v. Buren’s Valentino). Op het moment fokt de fam. Hilbrands nog met de volle zus van Roos, stermerrie Starwin’s Carola.IMG_4527
In de zomer van 2010 zagen we Roos voor het eerst als veulentje en een paar maanden later, oud genoeg om afgespeend te worden, is zijn eerst in de opfok komen te staan samen met onze andere merrie Lies. De volgende zomer is Roos als jaarling heel erg ziek geweest. Gelukkig heeft ze zich hier doorheen gevochten en hebben we haar hierna wat extra tijd gegeven om zich te ontwikkelen. In 2016 heeft ze haar eerste veulen gekregen van Nia Domo’s Bolero.

Nakomelingen:
2016: Rooskamps Raisa (v. Nia Domo’s Bolero)
2017: Rooskamps Rousseau (v. Orchard Red Prince)

IMG_4598