Twee merrieveulens in één jaar

Twee merrieveulens in één jaar

Dit voorjaar is er iets gebeurd wat we nog niet eerder mee mochten maken. Waar de hengst/merrie verdeling onder de veulens nogal naar de kant van de hengsten viel, zijn er dit jaar zo maar twee merrieveulens geboren bij ons!

Op 4 april beviel onze sectie B merrie Queenie van een prachtig zwart merrieveulen, genaamd Rooskamps Corazón HH. Een maand later, op 4 mei beviel keurmerrie Morena van een minstens zo mooi meisje, genaamd Rooskamps Ma Belle. Beide jongedames hebben Reitland’s Bon Coeur B als vader.

Met deze nieuwe aanwas en de jaarling Rhapsody nog in de opfok, betekent wel dat er keuzes gemaakt zullen moeten worden, wat eigenlijk gewoon een luxeprobleem is. Maar eerst gaan we genieten van deze prachtige veulens in de wei!

Comments are closed.