Championships voor Roos op WPCV Zomershow

Championships voor Roos op WPCV Zomershow

Afgelopen zaterdag hebben we Starwin’s Roos meegenomen naar de WPCV Zomershow in Nunspeet. In het ochtendprogramma deed ze mee aan de hand in de rubriek 4 jaar en oudere guste merrie’s en ruinen Welsh Part-Bred. Na het rondstappen werd ze in eerste instantie als tweede opgesteld, maar na de individuele presentatie mocht Roos toch de koppositie innemen.
Niet alleen werd ze beloond met een eerste plaats, ook hebben we voor haar een Silver Ribbon in ontvangst mogen nemen vanuit het moederstamboek in Wales. Aansluitend waren de sectie kampioenschappen. Roos werd Adult Champion, maar ook Supreme Overall Champion Welsh Part-Bred! Wij konden tevreden terug naar de trailer voor een korte pauze.

_MG_8858 _MG_9149 _MG_9341

In het middagprogramma mocht Roos namelijk nog een keer aan de bak. Samen met haar amazone Agren Blom deden ze mee aan de gebruiksrubrieken. Dit was de tweede keer dat ze op vreemd terrein gingen rijden, na hun succesvolle dressuurdebuut een maand geleden. Behalve dat Roos vond dat ze wel erg lang stil moest staan, liet ze zich op dit spannende terrein met vlaggen, speakers en nog veel meer super rijden. Ze mochten ook hier als eerst opstellen en werden beloond met de titel Champion Ridden Welsh Pony >1.38m.
Het was een leuke, gezellige dag met super resultaten, waar we tevreden op terug kunnen kijken.

_MG_9213 _MG_8978

Comments are closed.