Sterpredikaat voor Starwin’s Roos

Sterpredikaat voor Starwin’s Roos

_MG_4462Afgelopen winter veranderde Starwin’s Roos nog van stal om met een nieuwe amazone een doorstart te maken. Niet alleen in de dressuur, maar ook begonnen ze fanatiek met haar te springen, wat er goed ging. Helaas volgde er enkele maanden later het bericht dat haar amazone in verband met school toch niet verder kon gaan met Roos en stonden we een beetje voor het blok. Verkopen om verder te gaan als sportpony of toch terug naar huis halen en haar weer laten dekken.

Echter kan ik dat prachtige koppie van Roos nooit weerstaan en dus kwam zij weer naar Groningen, is ze geïnsemineerd en omdat ze zo mooi in conditie was, besloten haar toch nog een keer voor te stellen op de keuring. Dit heeft zo moeten zijn, want op de Regionale Keuring in Assen kreeg ze haar uitnodiging voor de Centrale Keuring en konden we gisteren afreizen naar Kootwijk.
Hier behaalde ze naast een eerste plaats ook dat felbegeerde sterpredikaat. Super trots zijn we dat het naast Campsterhoven’s Marlies nu ook gelukt is om Roos ster te krijgen! In april verwachten we na twee jaar weer een veulen bij Roos en dit van Lies haar aangewezen zoon Rooskamps Mabon, wat dit veulen nog extra’s bijzonder maakt!

_MG_4392 _MG_4428

Comments are closed.