Op naar 2018!

Op naar 2018!

En dan is er alweer bijna een jaar voorbij! Ook 2017 was weer een topjaar, met twee prachtige hengstveulens en als klap op de vuurpijl natuurlijk de geweldige resultaten op de Internationale Welsh Pony & Cob show in Ermelo dit jaar.
Daarom nog even uitgelicht onze Adult en Overall Part-bred kampioen Lies, maar natuurlijk niet veel minder lof naar haar veulen Rooskamps Mr. Darcy die het Foal Championship opeiste, maar daarnaast ook nog Reserve Best Foal in Show werd!

Mr. Darcy zal zeer binnenkort naar de hengstenopfok vertrekken. Roos haar veulen Rooskamps Rousseau is alweer enige tijd bij zijn nieuwe eigenaar. Van beide veulens hopen we in de toekomst nog veel te horen!

In 2018 verwachten we alleen uit Lies  een veulen. Dit van de hengst Spoorzicht’s Red Flyer, waar we uiteraard weer erg nieuwsgierig naar zijn. Roos is enkele weken geleden verhuisd naar haar amazone Agren, waar ze verder door zal worden gereden en binnenkort haar debuut mee zal maken in de dressuursport.

Wij zijn reuze nieuwsgierig wat het nieuwe jaar ons allemaal zal brengen. Voor nu willen we iedereen hele fijne feestdagen toewensen en een gelukkig nieuwjaar!

Comments are closed.