Roos wederom Overall Supreme Champion Welsh Part Bred

Roos wederom Overall Supreme Champion Welsh Part Bred

Net als vorig jaar hebben we Starwin’s Roos_MG_0964 meegenomen naar de WPCV Zomershow te Nunspeet. Dit jaar gejureerd door WPBR fokker uit Noord Wales; Jeff Parry van de Talponciau stud en daarom extra leuk om onze NWR’s als Part Bred te showen.

Roos viel in de smaak, want net als vorig jaar werd zij eerste in haar rubriek 4 jaar en oudere guste merrie’s en ruinen Welsh Part Bred. Daarnaast kreeg ze ook van deze jury een Silver Ribbon vanuit het moederstamboek, gezien dit haar tweede is, is zij daarmee “Silver Mare”.

Maar het hield hiermee niet op, want ook net als vorig jaar werd Roos de Adult Champion en vervolgens ook Overall Supreme Champion Welsh Part Bred.

_MG_0826 _MG_0949

In tegenstelling tot vorig jaar deed Roos niet mee aan de zadelrubrieken. Dit omdat ook haar nieuwe ruitertje helaas vanwege school heeft moeten stoppen met haar te rijden. Daarom is ze een aantal weken geleden bij ons teruggekomen. Wel zijn we erg blij om te kunnen melden dat ze inmiddels drachtig is van onze eigen gefokte Rooskamps Mabon! Ondanks dat het erg jammer is dat ze haar sportcarrière -eerst- niet zal voortzetten, was dit een mooie gelegenheid om hem te kunnen gebruiken.

_MG_0902 _MG_0972

Comments are closed.