Starwin’s Roos maakt dressuurdebuut

Starwin’s Roos maakt dressuurdebuut

Aan het begin van een enerverend weekend, maakte Starwin’s Roos (v. De Goed Ree Now Or Never) afgelopen zaterdag haar dressuurdebuut.
Een beetje spannend voor het eerst op zo’n groot terrein, maar ze deed het super. In de eerste proef scoorde ze 190 punten en viel hiermee met één puntje te weinig buiten de prijzen in de B dressuur paarden.
De tweede proef was Roos erg moe van alle indrukken en slopen de foutjes er wat in, maar dat gaat de volgende keer vast en zeker ook beter.
_MG_2362
Amazone Agren Blom heeft Roos sinds december op stal en heeft haar zadelmak gemaakt en verder doorgereden. Zij zal haar nu verder uitbrengen tussen de paarden en we hebben er het volste vertrouwen in dat dit erg goed zal gaan!
_MG_2351

Comments are closed.